Ethernet kablosu bağlı görünüyor ama internet yok

Daha fazla  
Bilgisayarım masaüstü YouTube'da video izliyordum sonra bir anda çat diye internet bağlı olduğu halde videolar falan açılmamaya başladı. İnternet kablom bağlı gözüküyor ama internet yok ama kablosuz olarak bağlanabiliyorum internete.

Merhabalar, öncelikle Wi-Fi ile çekiyor ancak Ethernet ile çekmiyorsa sorun büyük ihtimal bilgisayarda değil tesisattadır. Bilgisayarı kullandığın odaya gelen kabloda bir sorun olabilir. Ya da bilgisayarına bağladığın Ethernet kablosu sorunlu olabilir. Ancak bilgisayarıda göz ardı etmemek lazım. Odana gelen kabloyu başka cihazlarda test edip aynı zamanda kendi bilgisayarınıda başka kablolar üzerinde test etmeni öneririm.

Merhaba, öncelikle Wi-Fi ile çekiyor ancak Ethernet ile çekmiyorsa sorun büyük ihtimal bilgisayarda değil tesisattadır. Bilgisayarı kullandığın odaya gelen kabloda bir sorun olabilir. Ya da bilgisayarına bağladığın Ethernet kablosu sorunlu olabilir. Ancak bilgisayarıda göz ardı etmemek lazım. Odana gelen kabloyu başka cihazlarda test edip aynı zamanda kendi bilgisayarınıda başka kablolar üzerinde test etmeni öneririm.

Merhaba bugün modemin DSL kablosu kopmustu bizde o kabloyu başka bir DSL kablosu ile kablonun tellerini birleştirdik birkaç saat eskisi gibi çalıştı sonra bir anda böyle oldu bununla ilgili olabilir mi?

Merhaba bugün modemin DSL kablosu kopmustu bizde o kabloyu başka bir DSL kablosu ile kablonun tellerini birleştirdik birkaç saat eskisi gibi çalıştı sonra bir anda böyle oldu bununla ilgili olabilir mi?
Elbette olabilir başka bir DSL kablosu ile değiştirebilirsiniz. Ya da dediğim gibi başka cihazlar üzerinde deneyebilirsiniz.

Bilgisayarım masaüstü YouTube'da video izliyordum sonra bir anda çat diye internet bağlı olduğu halde videolar falan açılmamaya başladı. İnternet kablom bağlı gözüküyor ama internet yok ama kablosuz olarak bağlanabiliyorum internete.

Ağ sorun gidericisini çalıştırmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı