Ethernet Kablosu CAT6 - CAT5 - CAT7?

MR.Fairfax

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Laptopum olduğundan 4 yıldır Wi-Fi kullanıyorum. Yeni bir sistem topladım ve salondan odama Ethernet kablosu çekmek istiyorum ve bu mesafe yaklaşık 20 metre. Vodafone Fiber 100 Mbps kullanıyoruz. Eskiden laptoptan Wi-Fi ile Valorant oynadığımdan ping değeri sabit olmuyor ve paket kaybı fazla oluyordu. Ethernet kablosu ile az ve sabit ping, paket kaybı olmamasını istiyorum. CAT6 kablo yeterli mi sizce? CAT7 CAT5'e göre farkları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Laptopum olduğundan 4 yıldır Wi-Fi kullanıyorum. Yeni bir sistem topladım ve salondan odama Ethernet kablosu çekmek istiyorum ve bu mesafe yaklaşık 20 metre. Vodafone Fiber 100 Mbps kullanıyoruz. Eskiden laptoptan Wi-Fi ile Valorant oynadığımdan ping değeri sabit olmuyor ve paket kaybı fazla oluyordu. Ethernet kablosu ile az ve sabit ping, paket kaybı olmamasını istiyorum. CAT6 kablo yeterli mi sizce? CAT7 CAT5'e göre farkları nelerdir?
cat 7 en hızlı ve stabil diye biliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Laptopum olduğundan 4 yıldır Wi-Fi kullanıyorum. Yeni bir sistem topladım ve salondan odama Ethernet kablosu çekmek istiyorum ve bu mesafe yaklaşık 20 metre. Vodafone fiber 100 Mbps kullanıyoruz. Eskiden laptoptan Wi-Fi ile Valorant oynadığımdan ping değeri sabit olmuyor ve paket kaybı fazla oluyordu. Ethernet kablosu ile az ve sabit ping, paket kaybı olmamasını istiyorum. CAT6 kablo yeterli mi sizce? CAT7 CAT5'e göre farkları nelerdir?

Fakat CAT 6 ve 5 de yeterli olacaktır.

CAT 6 üstü ev tipi kullanıcı için gereksizdir ve pahalıdır. CAT sürümü bir kablonun aktarabileceği hızı vb. değiştirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı