Ethernet kablosu hız sorunu

YiğitUluçınar

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
233
Ugreen'in 10 metrelik CAT7 kablosunu PS4 için kullanıyorum ve Superonline'ın 200 Mb/10 MB paketini kullanıyorum fakat aldığım hız 125 Mb/5 MB sizce bunun nedeni nedir?
Modem:HG255s
 
Hocam sizin aletinizden kaynaklandığını düşünmüyorım bende TTNET 16mbps kullanıyorum ama 5mbps hızım var. Altyapınızdan kaynaklıdır (ya da az bir ihtimal modemden)
 
Hocam başka kabloyla denediniz mi? Bir de konuyla alakasız olacak ama Steam'de ne kadar indirme alıyorsunuz?
 
Bilgisayar üzerinden veya telefondan speedtest.net ile test yap bakalım PS4 internet ayarları ile mi kaynaklı. 200Mbit paketini kullanman senin o hızda kullanabileceğin anlamına gelmiyor ayrıca sana sunulan limit tavan değer o.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı