Ethernet kablosu holden PC'ye çekilirse sorun olur mu?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Evde daha önceden kablo çektirmediğimiz için mecburen kabloyu açık bir şekilde kullanmak zorunda kalacağım. Ethernet kablosunu holdeki halı altından geçirerek PC'ye bağlarsam sorun olur mu? Kabloya herhangi bir zarar gelir mi? Kablo flat bu arada.

Evde daha önceden kablo çektirmediğimiz için mecburen kabloyu açık bir şekilde kullanmak zorunda kalacağım. Ethernet kablosunu holdeki halı altından geçirerek PC'ye bağlarsam sorun olur mu? Kabloya herhangi bir zarar gelir mi? Kablo flat bu arada.

Evde matkap varsa kapının üst tarafındaki duvara köşede bir yere delik açabilirsiniz. Ayrıca kablo sabitleme şeyleri var küçük yarım daire ucunda çivi var. Sarkmaması için onları kullanabilirsiniz. Halı altında zarar gelmez ancak bence kötü gözükür.

Bir çok PC'yi ben de o şekilde uzun süre kullandım. Fakat yerde durması ezilmesine sebebiyet vereceği için kroşeyle duvar kenarından yollamak daha mantıklı. Ezilmiş kablo ciddi sorun olur. Bayrama seyrana filan denk gelir, yani kablo yapacak ekipmanları, ustayı bulamazsın vs. O şekilde kullanmayın bence.

Bir çok PC'yi ben de o şekilde uzun süre kullandım. Fakat yerde durması ezilmesine sebebiyet vereceği için kroşeyle duvar kenarından yollamak daha mantıklı. Ezilmiş kablo ciddi sorun olur. Bayrama seyrana filan denk gelir, yani kablo yapacak ekipmanları, ustayı bulamazsın vs. O şekilde kullanmayın bence.
Hocam bu yaz boyunca kullanacağım evde benim dışımda başka kimse olmaz evde de kirada oturuyoruz anca duvara sabitleyebilirim başka öneriniz var mıdır bu durumda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı