Ethernet kablosu ile internete giriş yapılmıyor

İki kablo ile denedim. Biri yeni kablo ama ikisiyle de sonuç aynı. En sonunda format deneyeceğim gibi duruyor. Windows 11'e geçtiğimden beri çok problem yaşadım.

Eğer 11'e geçtiğinden dolayı ise driver problemi var demektir. Denediğinizi söylemiştiniz. Güncel driver için aygıt kimliği ile arama yapınız.

Eğer 11'e geçtiğinden dolayı ise driver problemi var demektir. Denediğinizi söylemiştiniz. Güncel driver için aygıt kimliği ile arama yapınız.
Kusura bakmayın kendimi biraz yanlış ifade ettim sanırım. Problem 11’e geçtikten sonra başlamadı, 11’den dolayı başka sıkıntılar da çektim onu demek için demiştim. Dediğiniz şekilde sürücüm güncel bu arada.

Kusura bakmayın kendimi biraz yanlış ifade ettim sanırım. Problem 11'e geçtikten sonra başlamadı, 11'den dolayı başka sıkıntılar da çektim onu demek için demiştim. Dediğiniz şekilde sürücüm güncel bu arada.

Wi-Fi adaptörü, USB çoğaltıcı falan kullanıyor musun?

Wi-Fi adaptörü, USB çoğaltıcı falan kullanıyor musun?
Hayır ikisi de yok, bt adaptörü var sadece.

Anlık işimi çözsün diye modeme reset atıp tekrardan kurdum. Günü kurtardı ama bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda yine aynısı olacak. Benzer sıkıntı yaşayanlar mevcut ama çözebilen görmedim.

Hayır ikisi de yok, BT adaptörü var sadece.

Anlık işimi çözsün diye modeme reset atıp tekrardan kurdum. Günü kurtardı ama bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda yine aynısı olacak. Benzer sıkıntı yaşayanlar mevcut ama çözebilen görmedim.

BT adaptörünü çıkarıp dener misin?

Hocam klavyem bağlı, şu anda deneyemeyeceğim ama aklıma bu sorunu Wi-Fi menzil artırıcıyı bağladıktan sonra yaşamaya başladığım geldi. Onunla alakalı olabilir mi acaba?

Olabilir.

Wi-Fi menzil genişleticiyi kapatıp denedin mi?
Evet öyle çalışıyor. Şimdi baktım bir arkadaş Wi-Fi menzil genişleticinin DHCP ayarını kapattıktan sonra düzeldi ama bir gün sonra demiş ve firmware update yapmış cihaza ve sonrasında düzeldiğini söylemiş. Fakat güncellemeyi nasıl yaptığını biraz araştırdım ama bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı