Ethernet kablosu ile Steam'a girilmiyor

2 yıl önce Ethernet kablosu almıştım ve sadece Steam'a bağlanmadığı için geçici olarak Wi-Fi adaptörü kullanıyordum, ta ki bugüne kadar. Tekrardan aklıma geldi ve takayım dedim. Ve aynı sorun. Steam'e bağlanmıyor. Şu an bu konuyu Ethernet kablosu aracılığıyla yazmama rağmen Steam'e bağlanmıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ve hat değerlerim normal mi ? (Moderatör neden sildi bu mesajı ? )

Son düzenleme:

Pinginiz birazcık fazla. Bu arada attığınız screenshot hat değerleri değil. Hız değerleri. Hat değerleri için; 192.168.1.1 yazın. Kullanıcı adı ve şifre girin, xDSL değerleri veya hat değerleri olarak gözükecektir. Orayı screenshot atın.

Beni bir yere attı ve kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ben bunları bilmiyorum. Nerden öğrenebilirim ?

Ve ben hız yerine hat yazdım pardon.

Sorunu nasıl çözebilirim ?

Beni bir yere attı ve kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ben bunları bilmiyorum. Nerden öğrenebilirim ?

Ve ben hız yerine hat yazdım pardon.

Sorunu nasıl çözebilirim?
Kullanıcıya admin, şifreye password yazın.

Hangi sağlayıcıdan aldınız modemi? Benim modemim Vodafone tarafından verildi. Default olarak kullanıcı adı ve şifre vodafone
Türk Telekom ve bu siteye hiç giriş yapmadım.
Admin yazıp şifreyi Turk Telekom yazın.
Dediğiniz şekilde yazdım olmadı.
Şuan tuhaf bir şekilde Steam'a bağlandı. Ama yine gidecek zannımca. Çünkü hatırlaadığım kadaıyla hep gidip gidip geliyordu Steam. Google falan sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Kullancı adı admin
Şifre 12345 yada turktelekom Daha önce değiştirmediyseniz böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…