Ethernet kablosu ile Wi-Fi menzil arttırma

Router a Ethernet takıp diğer ucunuda duvardaki girişte taktığım zaman sistem direkt olarak çalışır mı? Yoksa ayrı bir modem olarak mı göreceğim onu.

Ayrı bir modem olarak görünür Wi-Fi listesinde. Sinyalin az olduğu bölgeye kurun routeri. Direkt olarak çalışır mı bilmiyorum rehberleri var. YouTube'da arkadaşım kullanıyordu rahatça kurdu.

Duvardaki ethernet kablosunun diğer ucunu bulun ve modem/routerinize bağlayın.

Diper ucunu bağladıktan sonra bir Wi-Fi Access Point takarak Wi-Fi alabilirsiniz.

Router ve Wi-Fi AP kombosu cihazları da router özelliğini kapatıp Wi-Fi AP modunda kullanabilirsiniz.

Kullandığınız modem/router ve aldığınız Wi-Fi AP birlikte mesh modunda çalışmıyorsa ayrı bir Wi-Fi ağı olarak gözükecektir.

Duvardaki Ethernet kablosunun diğer ucunu bulun ve modem/routerinize bağlayın.

Diper ucunu bağladıktan sonra bir Wi-Fi Access Point takarak Wi-Fi alabilirsiniz.

Router ve Wi-Fi ap kombosu cihazları da router özelliğini kapatıp Wi-Fi ap modunda kullanabilirsiniz.

Kullandığınız modem/router ve aldığınız Wi-Fi ap birlikte mesh modunda çalışmıyorsa ayrı bir Wi-Fi ağı olarak gözükecektir.

Bu ürünü satın aldım kablo bağlatınlarını yaptıktan sonra arayüzden gerekli ayaları yapıp kullanabileceğimi düşünüyorum ap sistem olarak herhangi bir ekstrem durum yok gibi zaten sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı