Ethernet kablosu ile Zyxel VMG3312-B10B'yi Router olarak kullanma

ErayBey'S

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2019
Mesajlar
6
İyi forumlar dilerim.

En baştan başlamak istiyorum anlatmaya. Yeni evime taşındım ve bina yeni olduğu için altyapımız ne yazık ki yok. Ben de çözümü komşumdan kendi bilgisayarıma LAN kablosu çekerek gidermek istedim. Fakat işlerimin çoğunun telefondan halletmem gerektiği için bir Wi-Fi noktasına ihtiyacım var.

Birçok yerde araştırma yaptım. Elimde ZyXEL VMG3312-B10B model bir modem mevcut. Bana gelen LAN kablosu yardımı ile router yaparak bu modemin Wi-Fi özelliğini kullanabilir miyim? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Modem arayüzü, kurulum vb. şeyleri bilmiyorum, bu sorunu çözmem de bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı