Ethernet kablosu mu kablosuz adaptör mü?

Şöyle düşünün (biraz amiyane tabirle anlatacağım) birini kabloyla bağlayıp doğrudan üzerinden taşıyorsunuz kaybı neredeyse en aza indiriyorsunuz diğerin de ise sinyaller ile havadan ulaştırıyorsunuz havada olabilecek diğer dalgalar varsa duvar, eşya vs. etkisi ile bir sürü dalgalanma ihtimali var oysa kablo, ISS sağlayıcınızdan kaynaklı bir sorun olmadıkça, tahrip olmadıkça en az kayıpla aktarımı sağlayacaktır. (Tabi modem ile adaptör - adaptör ile PC arasında 1 metreden az mesafe varsa çok fark olmayacaktır)

Cihaz benim odamda 1 duvar var arada. Cihazı modemin yanına koyduğum zaman internet çekmiyor. Nedenini hala anlayamadım. Cihaz da bayağı eski bu arada.

Cihaz benim odamda 1 duvar var arada. Cihazı modemin yanına koyduğum zaman internet çekmiyor. Nedenini hala anlayamadım. Cihaz da bayağı eski bu arada.
Cihazı modemin yanına koyuyorsunuz modemden rahat çekiyor da pc'ye mesafesi de o kadar yakın mı? Eğer her ikisine de yakın iken az çekiyorsa cihazı değiştirme vakti olabilir. (Tabi önce modemi telefona veya bir aygıta bağlayıp bir denemekte fayda var.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı