Ethernet kablosu nasıl bağlanır?

Ama hocam dışarıdan gelen kabloyu ben kendi modemime takarsam ev internetsiz kalmaz mı?
Hocam şimdi bak dışarıdan gelen kabloyu ana modemine taktın ya, bu ethernet kablosunu ana modeminin 1-2-3-4 portlarından birine tak, sonra diğer ucunu ikinci modemindeki WAN kısmına tak. Bilgisayarına bağlamak içinse başka bir ethernet kablosuna ihtiyacın olacak, o kablonun bir ucunu ikinci modemindeki 1-2-3-4 portlarından birine takıp diğer ucunu kasadaki ethernet kısmına bağlayacaksın.

İkinci ve tavsiye ettiğim çözüm ise elindeki ethernet kablosunun bir ucunu direkt olarak ana modemindeki 1-2-3-4 portlarından birine bağla diğer ucunu da kasadaki ethernet kısmına tak, iş bitti. İkinci bir modeme veya ikinci bir kabloya ihtiyacın kalmaz.
 
Hocam konu sahibinin yazdıklarını görünce Troll olduğunu anladım, bakmadan yazmıştım.

Hocam Allah belamı versin ki trol değil daha şimdi kablo bakmaya gittim modemden PC'ye madem trol fotoğraf nereden attım boş yapmayın.

Hocam şimdi bak dışarıdan gelen kabloyu ana modemine taktın ya, bu Ethernet kablosunu ana modeminin 1-2-3-4 portlarından birine tak, sonra diğer ucunu ikinci modemindeki WAN kısmına tak. Bilgisayarına bağlamak içinse başka bir Ethernet kablosuna ihtiyacın olacak, o kablonun bir ucunu ikinci modemindeki 1-2-3-4 portlarından birine takıp diğer ucunu kasadaki Ethernet kısmına bağlayacaksın.

İkinci ve tavsiye ettiğim çözüm ise elindeki Ethernet kablosunun bir ucunu direkt olarak ana modemindeki 1-2-3-4 portlarından birine bağla diğer ucunu da kasadaki Ethernet kısmına tak, iş bitti. İkinci bir modeme veya ikinci bir kabloya ihtiyacın kalmaz.

Sağ ol reis çok minnettarım.
 
Troll? Bi bakim nedir dedim bu çıktı karşıma?

1681489435827.png
 

Geri
Yukarı