Ethernet kablosu önerisi

Burakilkay

Hectopat
Merhaba. Flat beyaz 20 30 metre arasi kablo ihtiyacım var. Adamakıllı marka bulamadım. Hızda sorun yaratmayacak saglam kablo ariyorum. 1000 Mbps mevcut.

Öneriniz icin teşekkür ediyorum ancak beyaz aradığımı belirtmistim.

Çok kaliteli kablolarda var CAT7 10gbs gibi.
Ama bu kabloyu kullanmak mantıksız olur
Ülkecek 1gbs yeni geçmiş bulunmaktayız :d
CAT6 kaliteli işinizi görür
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Farklı olarak abartı fiyatlarda var fazla kaptırmayın kendinizi genelde aynı oluyor.

Teşekkür ediyorum ancak flat ve 20-30 metre arasinda aradığımı belirtmiştim.

Öneriniz icin teşekkür ediyorum ancak beyaz aradığımı belirtmistim.

Teşekkür ediyorum ancak flat ve 20-30 metre arasinda aradığımı belirtmiştim.

Satış sitesinde 100 metreye kadar mevcut dikkate almıştım ama fark etmemişim.
Aynı kabloyu kullanıyorum 200mps indirme hızım var yaklaşık olarak 180'lerde veriyor.

Çok kaliteli kablolarda var CAT7 10gbs gibi.
Ama bu kabloyu kullanmak mantıksız olur.
Ülkecek 1gbs yeni geçmiş bulunmaktayız :d
CAT6 kaliteli işinizi görür.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Farklı olarak abartı fiyatlarda var fazla kaptırmayın kendinizi genelde aynı oluyor.

Yukarıdaki kabloların CAT6 yazdığına bakmayın testlerde o hızları vermiyor zaten pek çok kimse bunu bilmiyor bile verdiğim ilandaki Ugreen bir markadır ve ürünleri kalitelidir.

Flat. Beyaz. 25m. CAT6. kullandığım bir kablo değil o yüzden kalitesinden emin değilim. Yorumları iyi diye attım. Araştırabilirsiniz.

Hocam satışta degil görünüyor maalesef.

Yukarıdaki kabloların CAT6 yazdığına bakmayın testlerde o hızları vermiyor zaten pek çok kimse bunu bilmiyor bile verdiğim ilandaki Ugreen bir markadır ve ürünleri kalitelidir.
Hocam ugreen alma niyetim vardi ancak beyaza ihtiyacım var maalesef bu yuzden yardim konusu actim

Hocam satışta degil görünüyor maalesef.

Maalesef hocam. Ben de yeni fark ettim kusura bakmayın. Aradığınız özellikler çoğu üründe mevcut değil. Bunu bulabildim bir yardımcı olmak manasında attım. Yakın zamanda stoklara girdiğinde hala bu şekilde bir arayışınız varsa bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı