Ethernet kablosu ping düşürür mü?

372121

Kilopat
Merhaba, oyunlarda çok ping yaşıyorum. Bir tane Ethernet kablosu almayı düşünüyorum. Ethernet kablosu ne işe yarar pingi düşürür mü Ethernet kablosunu takınca direkt interneti modemden mi alır, yoksa ayar yapmak gerekir mi?

Merhaba, oyunlarda çok ping yaşıyorum. Bir tane Ethernet kablosu almayı düşünüyorum. Ethernet kablosu ne işe yarar pingi düşürür mü Ethernet kablosunu takınca direkt interneti modemden mi alır, yoksa ayar yapmak gerekir mi?

Kabloyu nereye takarsan oradan veri alacak başka nereden veri alabilir ki? Direkt modemden internet alacak.
Ping düşürmesine düşürür ama sağlam altyapın, hızın yoksa ne takarsan tak pingin düşmez. Denemenden zarar gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce ayarlarıyla oynamadıysanız direkt interneti modemden alır. Ayrıca ping sorununu da büyük ölçüde düşürebilir.

Eğer ping sorunun kaynağı wifi ise bu sorunu çözer. Ama sorun başkaysa(altyapı vs.) ek bir işe yaramaz. İstersen komşulardan falan rica et ve test et. Eğer sorun o ise bir adet alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı