Ethernet kablosu seçimi

Xdsxds

Centipat
Selam arkadaşlar, bugün modem bağlandı internet geldi 35 Mbps ama modemin içinden çıkan ethernet kablosu kısa geldi bende 20 metre kadar ethernet kablosu alacağım internetten birkaç siteye baktığımda metresi 20 TL falan yazıyordu ama Tekzen'de 20 metresi 80 TL idi onu alsam ne olur arasındaki fark nedir.
Arkadaşlar tekzenden alsam internetim yavaşlar mı veya sürekli kopar mı?

Ben mahallemde ki elektrikçiye gittim 25 metre kablo aldım ve hız aynı değişen olmadı. Tekzen'de ki kablo sağlam, kalitelidir ondan pahalı, benim kablo ince biraz kırılması kolay ama sert, 30 TL ye aldım. Yavaşlama ve kopma sorunu yaşamadım.

Selam arkadaşlar, bugün modem bağlandı internet geldi 35 Mbps ama modemin içinden çıkan ethernet kablosu kısa geldi bende 20 metre kadar ethernet kablosu alacağım internetten birkaç siteye baktığımda metresi 20 TL falan yazıyordu ama Tekzen'de 20 metresi 80 TL idi onu alsam ne olur arasındaki fark nedir.
Arkadaşlar tekzenden alsam internetim yavaşlar mı veya sürekli kopar mı?
Hocam bence 80 TL bile fazla. İşini rahatlıkla görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı