Ethernet kablosu sök tak yapılınca internet hızı artıyor

Dadashikun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorun internet paketini değiştirdiğimizden beri var, pek umursamadım yaklaşık 1 yıl oldu ama indirme yaparken sıkıntı oluyor. Öncelikle eski paketimiz 12Mbps idi şimdiki ise 36 Mbps, bendeki sorun bilgisayar eski internet hızını alıyor yaklaşık 30-34 alması gerekirken 9Mbps gibi bir rakam gözüküyor. Bilgisayara giden Ethernet kablosunu sök tak yapınca yeni hız geliyor yani 30-34 Mbps ve bilgisayarı kapatınca eski hızıne geri düşüyor, bu sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir sizce?

İnternet kablosunu sök tak yapmadan önceki ve sonraki fotolarını yükledim:

9.5mbps.png

10mbps.png

buni la.png

32mbps.png

Arkadaşlar bu sorun internet paketini değiştirdiğimizden beri var, pek umursamadım yaklaşık 1 yıl oldu ama indirme yaparken sıkıntı oluyor. Öncelikle eski paketimiz 12Mbps idi şimdiki ise 36 Mbps, bendeki sorun bilgisayar eski internet hızını alıyor yaklaşık 30-34 alması gerekirken 9Mbps gibi bir rakam gözüküyor. Bilgisayara giden Ethernet kablosunu sök tak yapınca yeni hız geliyor yani 30-34 Mbps ve bilgisayarı kapatınca eski hızıne geri düşüyor, bu sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir sizce?

İnternet kablosunu sök tak yapmadan önceki ve sonraki fotolarını yükledim:

Eki Görüntüle 2280108

Eki Görüntüle 2280109

Eki Görüntüle 2280114

Eki Görüntüle 2280107

Sorun büyük ihtimal bilgisayara bağlanan RJ45 jackından kaynaklanıyor. Kablo kaliteliyse ucunu yenileyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı