Arkadaşlar selam öncelikle Türk Telekom internet kullanıcısıydım ve Turkcell'e geçtim ancak Ethernet kablosunu taktığımda bilgisayara bağlanmıyor internet.
Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldırıp tekrar donanım değişikliklerini tara deyip güncelledim yine olmadı. Nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar selam öncelikle Türk Telekom internet kullanıcısıydım ve Turkcell'e geçtim ancak Ethernet kablosunu taktığımda bilgisayara bağlanmıyor internet.
Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldırıp tekrar donanım değişikliklerini tara deyip güncelledim yine olmadı. Nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?
Sorun giderici hiçbir işe yaramıyor yaptım da Ethernet kablo bağlı değil hatası veriyor bağlı gözükmesine rağmen. Türk Telekom iyiydi kabloyu takıyordum direkt bağlanıyordu bunda neden böyle oldu anlamadım delireceğim.
ilk fotoğrafta özellikler yazıyor bak oraya gir internet protokolü sürüm 4 tıkla onunda özelliklerine gir otomatik ip adresi al işaretle birde altta dns otomatik al işaretle.
sonra geri gel ethernet devre dışı bırak sonra tekrar aktif et dene
İlk fotoğrafta özellikler yazıyor bak oraya gir internet protokolü sürüm 4 tıkla onunda özelliklerine gir otomatik IP adresi al işaretle bir de altta DNS otomatik al işaretle.
Sonra geri gel Ethernet devre dışı bırak sonra tekrar aktif et dene.
İlk fotoğrafta özellikler yazıyor bak oraya gir internet protokolü sürüm 4 tıkla onunda özelliklerine gir otomatik IP adresi al işaretle bir de altta DNS otomatik al işaretle.
Sonra geri gel Ethernet devre dışı bırak sonra tekrar aktif et dene.