zRex
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Merhaba. Birkaç aydır deprem nedeni ile il dışındayım ve internet sıkıntısı yaşıyorum. Şimdi ilk olarak bir misafirhanenin internetini kullanıyorum ve herkesin evinde Ruijie Reeye'nin bir şeyi var ben de çözemedim ama ya Wi-Fi'ya da Wi-Fi menzil arttırıcısı duvara monteli görselleri koyacağım. Ayrıca odada Ethernet kablosu için duvarda bir giriş var. Bu girişi sökemem dediğim gibi misafirhanedeyiz ve elektrikçilikten çok anlamıyorum söksem geri takamam o kadar yani. Fake mi gercek mi olduğunu anlayamadığım bir Ethernet kablosu için giriş ve bir Wi-Fi mi yoksa menzil arttırıcı mı olduğunu da anlamadığım bir şey var hem bu internetin kişisel mi yoksa ortak mı olduğunu bile bilmiyorum ama takarken bize kişisel demişlerdi sadece o var aklımda. Ethernet'i oraya takıp bilgisayarıma takınca kablo takılı değil diyor. Ethernet kablosunda bir sıkıntı yoktu memleketimdeyken gayet sorunsuz kullanıyordum ve otobüste güzelce muhafaza da etmiştim her molada bilgisayarın ve kablonun sorunu var mı diye bakıyordum ve hepsi sağlam geldi. Ya büyük ihtimalle bu duvardaki giriş fake ve Wi-Fi'de Ethernet'i sokabilmem için bir yer yok sadece çok içerde bir giriş var onu da göremiyorum yani derdime derman olacak şurada çıkamayacağını düşünmüyor değilim. Yardım edebilecek elektrik ustası varsa helal olsunumu alır.
İlk resim duvardaki giriş, ikinci resim Ethernet takılı iken çektim, üçüncü resim PC'nin arkasındaki girişi, dördüncü resim bahsettiğim Wi-Fİ veya menzil arttırıcı gibi birşey, beşincisi ise bahsettiğim çok içerde olan giriş midir değil midir anlamadığım bir şey görünmüyor pek herhalde ama anlayamadım bende
İlk resim duvardaki giriş, ikinci resim Ethernet takılı iken çektim, üçüncü resim PC'nin arkasındaki girişi, dördüncü resim bahsettiğim Wi-Fİ veya menzil arttırıcı gibi birşey, beşincisi ise bahsettiğim çok içerde olan giriş midir değil midir anlamadığım bir şey görünmüyor pek herhalde ama anlayamadım bende