Ethernet kablosu TP-Link AC1200 üstüne takılabilir mi?

mustafa dursun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, anakartımın Wi-Fi alıcısı yok, bu yüzden Ethernet ile bağlanmak zorundayım. Şu anlık eski telefonumu internete Wi-Fi'den bağlayıp Type-C kablodan veriyorum interneti. Evde bir tane yükseltici var, bu yükselticiyi internete Wi-Fi üzerinden bağlayıp oradan kablo çeksem internet performansım düşer mi, ne olur?
Not: Modemden direkt olarak Ethernet çekmem mümkün değil, arada 2 kat var.

Yükselticim TP-Link AC1200 gibi bir şey, 5 GHz destekliyor.

Merhaba arkadaşlar anakartimin Wi-Fi alacisi yok bu yuzden Ethernet ile baglamak zorundayim suanlik eski tekefonumu internete Wi-Fi'den baglayip Type-C kablodan veriyorum interneti evde bir tane yukseltici var bu yukselticiyi intenete Wi-Fi uzerinden baglayip oradan kablo ceksem internet performansim duser mi ne olur not: Modemden direkt olarak Ethernet cekmem mumkun degil arada 2 kat var

Yukselticim tplink ac1200 gibi birsey 5ghz destekliyor
Arkadaslar bu soruyu sorarken bu olayi test ediyordum internetde cok fazla dalglanma oluyor telefondan baglarken boyle bi sikinti olmuyordu telefonda 18 23 ping arasi alirken yukseticiyi yakinca 12 13 civarinda seyrederken bi anda 500 600 pinglere cikiyor internet hiz testi yaptigimda ise upload olarakta dalgalanma var bi 20 upload alirken bianda 20 upload 3 4 civarina dusuyor neden oluyor hic bi fikrim yok evde toplam 3 cihaz bagli yukselticiyle beraber bunun sebebi nedir ve nasil cozebilirim bu arada sadece upload degil download da cok dalgali seyrediyor

Merhaba arkadaşlar, anakartımın Wi-Fi alıcısı yok, bu yüzden Ethernet ile bağlanmak zorundayım. Şu anlık eski telefonumu internete Wi-Fi'den bağlayıp Type-C kablodan veriyorum interneti. Evde bir tane yükseltici var, bu yükselticiyi internete Wi-Fi üzerinden bağlayıp oradan kablo çeksem internet performansım düşer mi, ne olur?
Not: Modemden direkt olarak Ethernet çekmem mümkün değil, arada 2 kat var.

Yükselticim TP-Link AC1200 gibi bir şey, 5 GHz destekliyor.

Arkadaslar bu soruyu sorarken bu olayi test ediyordum internetde cok fazla dalglanma oluyor telefondan baglarken boyle bi sikinti olmuyordu telefonda 18 23 ping arasi alirken yukseticiyi yakinca 12 13 civarinda seyrederken bi anda 500 600 pinglere cikiyor internet hiz testi yaptigimda ise upload olarakta dalgalanma var bi 20 upload alirken bianda 20 upload 3 4 civarina dusuyor neden oluyor hic bi fikrim yok evde toplam 3 cihaz bagli yukselticiyle beraber bunun sebebi nedir ve nasil cozebilirim bu arada sadece upload degil download da cok dalgali seyrediyor
Yukselticim ac1200 degil re205 arkadaslar yanlis olmus ozur dilerim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250519_011251_Chrome.jpg
    Screenshot_20250519_011251_Chrome.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı