Ethernet kablosu ucundaki jakların renkleri modem ve kasada da aynı mı olmalı?

Öyle bir şey olmaz :D Sadece IP adresi alamazsınız bu yüzden internete bağlanamazsınız :) Zaten IP adresi o kadar süper önemli bir şey değil. Girdiğiniz her sitede zaten IP adresiniz kaydediliyor :)

Hocam biraz önce jak değiştirildi. Speedtest'ten download upload testi yaptım. Eskisi gibi gayet iyi. Fakat, ping biraz fazla çıktı neden olabilir acaba? Bunun jak değiştirme ile bir ilgisi olabilir mi acaba?

Tekrar söylüyorum düşük bir ihtimal. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım :) Hat değerleriniz nasıl?

Modemi tamamen kapatmıştım, kabloyla uğraşılacağı için. Modemi tekrar açtım internet gelir gelmez, Speedtest yapınca ping biraz fazla gibi geldi gözüme. Sanırım normal, daha sonra tekrar deneyeceğim.

Modemi tamamen kapatmıştım, kabloyla uğraşılacağı için. Modemi tekrar açtım internet gelir gelmez, Speedtest yapınca ping biraz fazla gibi geldi gözüme. Sanırım normal, daha sonra tekrar deneyeceğim.
Ethernet probleminizin çözülmesine sevindim :) Bizler için uzun ve meşakkatli olsa da ben çok eğlendim :)

Ethernet probleminizin çözülmesine sevindim :)

Sağ olun hocam, tekrar Speedtest yapıp pingi 7 ms görürsem derin bir oh çekeceğim. 24 ms ping'i görünce biraz garipsedim sadece. Hocam kablo sırası da doğru zaten. Ağ pensesi de jakı çakınca tık etti gayet normal olarak. Buraya kadar bir sorun görmedim açıkçası. Fazla ping olma olayı daha evvelde oluyordu, 200'ler 300'ler😀. Fakat jakı değiştirince vs. insan işkilleniyor hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı