Kesinlikle![]()
IP adresim başkalarının ellerine falan geçmesin maazallah

Kesinlikle![]()
Öyle bir şey olmazIP adresim başkalarının ellerine falan geçmesin maazallah![]()
Öyle bir şey olmazSadece IP adresi alamazsınız bu yüzden internete bağlanamazsınız
Zaten IP adresi o kadar süper önemli bir şey değil. Girdiğiniz her sitede zaten IP adresiniz kaydediliyor
![]()
Düşük bir ihtimal. Oyunlardaki ping değerleriniz nasıl?Hocam biraz önce jak değiştirildi. Speedtest'ten download upload testi yaptım. Eskisi gibi gayet iyi. Fakat, ping biraz fazla çıktı neden olabilir acaba? Bunun jak değiştirme ile bir ilgisi olabilir mi acaba?
Düşük bir ihtimal. Oyunlardaki ping değerleriniz nasıl?
Tekrar söylüyorum düşük bir ihtimal. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmadımPeki bunun jak değişimi ile ne gibi ilgisi olabilir ki?
Tekrar söylüyorum düşük bir ihtimal. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmadımHat değerleriniz nasıl?
Ethernet probleminizin çözülmesine sevindimModemi tamamen kapatmıştım, kabloyla uğraşılacağı için. Modemi tekrar açtım internet gelir gelmez, Speedtest yapınca ping biraz fazla gibi geldi gözüme. Sanırım normal, daha sonra tekrar deneyeceğim.
Ethernet probleminizin çözülmesine sevindim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.