Ethernet kablosu üzerinden başka eve internet gönderilir mi?

muhammetaci

Hectopat
Merhabalar, bugün iş yerinde bir konu açıldı internet fiyatları falan. Bir abi "benim paketimde özellik olarak başka eve internet götürebiliyorsun Ethernet kablosu üzerinden." dedi. Bende "her internette, her modem de olan bir özellik zaten" dedim. Orada 3 kişi yok öyle bir şey, onay alman gerekiyor diyorlar. İnandıramadım arkadaşlara. Ben bunu nasıl ispatlayabilirim, kafama takıldı ispatlamam lazım.

Merhabalar, bugün iş yerinde bir konu açıldı internet fiyatları falan. Bir abi "benim paketimde özellik olarak başka eve internet götürebiliyorsun Ethernet kablosu üzerinden." dedi. Bende "her internette, her modem de olan bir özellik zaten" dedim. Orada 3 kişi yok öyle bir şey, onay alman gerekiyor diyorlar. İnandıramadım arkadaşlara. Ben bunu nasıl ispatlayabilirim, kafama takıldı ispatlamam lazım.
Girme cahille sohbete, ne kadar anlatırsan anlat nafile :D.

aptala laf anlatmak.png

Aptal değil hocam, cahil. Hâtta cahil bile demek doğru değil, bilgisiz.
Benim babam da daha 2 ay önceye kadar ekran kartına sadece GB yönünden bakıyordu, aptal mı oldu, cahil mi oldu?
Kaç sene öğretmenlik yapmış adam bir de, sadece bir konuda bilgi sahibi olmayan insanları lütfen cahil olarak nitelendirmeyin.

Modemdeki çıkış sayısı kadar gider. Modemde tek çıkış var diyelim. PC'ye ağ paylaşım kartı takıp yine verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı