Çözüldü Ethernet kablosu uzadıkça ping artar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Creax31

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600G.

16 GB RAM 3200 Mhz.

Asus Rog Strix RX 570

MSI Pro Series A520M-A PRO
Bana öyle geldi. Modeme 5 metre yakınken Valorant'ı 30 ping filan oynuyordum, şimdi 20 metre kablo aldım, yetti ama pingim 70-200 arası geziyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Bana öyle geldi. Modeme 5 metre yakınken Valorant'ı 30 ping filan oynuyordum, şimdi 20 metre kablo aldım, yetti ama pingim 70-200 arası geziyor. Ne yapmalıyım?

20 metreden bir şey olmaz. Bence internetinde bir problem oluşmuş olabilir. Ben 20 metre kullanıyorum pinglerim düşük.

20 metreden bir şey olmaz. Bence internetinde bir problem oluşmuş olabilir. Ben 20 metre kullanıyorum pinglerim düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kablonun türü ne? Konnektör kafası doğru bir şekilde çakılı mı?
Ethernet kabloları 100M kadar veri gönderebilir. 100'den sonra veri kayıpları başlar.

Ethernet kabloları 100M kadar veri gönderebilir. 100'den sonra veri kayıpları başlar.
CAT5e ve sonrası 100 mbps'i geçiyor.

Edit: 100 mbps kastedildiğini sandım.

Son düzenleme:
CAT5e ve sonrası 100ü geçiyor.

CAT kabloları arasındaki farklar nedir? | Technopat Sosyal

Bilmiyorum türünü ve konnektör kafası düzgün takıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı