Ethernet kablosundan tiz ses geliyor

Arc_Meraklısı

Centipat
Daha fazla  
Sistemi 1 sene önce aldım bir de, o zaman yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Şimdi ethernet kablosu satın alıyorum, başka insanların soruları olur da bu formu okursa diye aldıktan sonra edit olarak burada sorunumun çözülüp çözülmediğini işaretlerim.

düzelmedi.
Merhaba tıpatıp ethernet kablomla ilgili aynı sorunu yaşıyorum. Sizin yaptıklarınızı ben de denedim ancak düzelmedi. Görünüşe göre yeni bir ethernet kablosu da sorununuzu çözmemiş. Sorunu sonradan çözebildiniz mi çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

Merhaba tıpatıp ethernet kablomla ilgili aynı sorunu yaşıyorum. Sizin yaptıklarınızı ben de denedim ancak düzelmedi. Görünüşe göre yeni bir ethernet kablosu da sorununuzu çözmemiş. Sorunu sonradan çözebildiniz mi çözdüyseniz nasıl çözdünüz?
Maalesef konu başlığını açtığım tarihten beri bu sorunu yaşıyorum. İğrenç bir durum, sanırım anakartı değiştirmek gerekiyor. Girmediğim forum kalmadı, çözüm yok benim için.

Asus prime b550m-k am4 Anakartım var bendede aynı sorun mevcut.
Usb den Ethernete dönüştürücü almayı düşünüyorum bunun için. Siz sorunu başka şekilde çözdüyseniz bilgi verebilirmisiniz.

Asus prime b550m-k am4 Anakartım var bendede aynı sorun mevcut.
Usb den Ethernete dönüştürücü almayı düşünüyorum bunun için. Siz sorunu başka şekilde çözdüyseniz bilgi verebilirmisiniz.
Sorunum hala devam ediyor, ben kendimce çözümü anakartı değiştirmek olarak düşünüyorum fakat çok üşeniyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı