Ethernet Kablosunu Takınca Görüntü Bozuluyor

spenkenstein

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu monitöre bağlı bir şekilde kullanıyorum. VGA kablosuyla bağlıyorum. Ethernet kablosunu laptopa takınca monitörde çizgiler oluşuyor, görüntü bozuluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videoya aldım ama telefondan çektiğim için belli olmuyor. Ethernet kablosunu taktığım anda görüntü çizgi çizgi oluyor monitörde. Çıkardığım anda da düzeliyor.
iGPU ekran kartını güncelle.

@Recep Baltaş bana yardımcı olabilir misin abi? Böyle saçma bir sorun olamaz ya. Hiçbir çözüm bulamadım ne bizim forumlarda, ne de yabancı forumlarda. Alakalı bir konu bile açılmamış.
Sorunu görmeden bilemem sadece bir öneri yaptım belki panelde bile arıza olabilir.
Sorunu görmeden bilemem sadece bir öneri yaptım belki panelde bile arıza olabilir.
Videoyu Youtube' a yüklüyorum. Birazdan paylaşacağım sizinle.

Son düzenleme:
IGPU v.s. İle uzaktan yakından alakası yok. Bunun iki sebebi var. Faz çakışması yaşıyorsun. 2 ethernet kablonun geldiği cihazda (moden, hub) elektirik kaçağı var. Şu ethernet kablon komşudan mı geliyor?

Bunu bir okusana.

Bunu bir okusana.
O konu da benim zaten. HDMI girişinde problem varsa diye Mini DP girişini test edeyim dedim. Mini DP to Vga dönüştürücü aldım. O da çalışmadı.
IGPU v.s. İle uzaktan yakından alakası yok. Bunun iki sebebi var. Faz çakışması yaşıyorsun. 2 ethernet kablonun geldiği cihazda (moden, hub) elektirik kaçağı var. Şu ethernet kablon komşudan mı geliyor?
Yok ethernet kablom evin içindeki modemden geliyor. PC' ye 1 metre uzakta modemim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube videosu da bu şekilde. Çok belli olmuyor olabilir. Ethernet kablosunu çıkardığım anda düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı