Ethernet kablosunun 15 metre olmasından ötürü gecikme yaşanıyor

magnifique25

Kilopat
Ethernet kablosunun 15 metre olmasından ötürü gecikme yaşanıyor.

Herkese iyi forumlar,15 metre ethernet kablosu kullanmak zorundayım,özellikle valorant oynarken RTT gecikmesi yaşıyorum.Bu sorunu böyle bir cihazla mı çözerim acaba ?
1732245405941.png

Son düzenleme:
Ethernet kablosunun 15 metre olmasından ötürü gecikme yaşanıyor.

Herkese iyi forumlar,15 metre ethernet kablosu kullanmak zorundayım,özellikle valorant oynarken RTT gecikmesi yaşıyorum.Bu sorunu böyle bir cihazla mı çözerim acaba ?Eki Görüntüle 2357303
Ethernet kablosu 100 metreye kadar neredeyse interneti eksiksiz ve sorunsuz bir sekilde iletir. 100 metre gibi bir mesafede biraz aksama olabilir ama oyle hissedebileceginiz bir sekilde degildir. Dolayisiyla 15 metre gibi bir uzunluktan dolayi gecikme yasanmasi tamamen sacmalik. Buyuk ihtimal ethernet kablonuzda bir sorun var veya uzaktaki bir sunucuya baglaniyorsunuz. Kablonuz saglam ve baglandiginiz oyun sunuculari uzak degilse o zaman sorun ya modeminizde yada bilgisayarinizin ethernet portunda.

Boyle bir router almaniz tersine gecikme degerini daha da arttirabilir. Bu sekilde kablosuz baglanmak ile ethernet kablosuyla baglanmanin arasindaki performans farki oyle az bir sey degil.

Ethernet kablosu 100 metreye kadar neredeyse interneti eksiksiz ve sorunsuz bir sekilde iletir. 100 metre gibi bir mesafede biraz aksama olabilir ama oyle hissedebileceginiz bir sekilde degildir. Dolayisiyla 15 metre gibi bir uzunluktan dolayi gecikme yasanmasi tamamen sacmalik. Buyuk ihtimal ethernet kablonuzda bir sorun var veya uzaktaki bir sunucuya baglaniyorsunuz. Kablonuz saglam ve baglandiginiz oyun sunuculari uzak degilse o zaman sorun ya modeminizde yada bilgisayarinizin ethernet portunda.

Boyle bir router almaniz tersine gecikme degerini daha da arttirabilir. Bu sekilde kablosuz baglanmak ile ethernet kablosuyla baglanmanin arasindaki performans farki oyle az bir sey degil.
Router değil de switch veya repeater olarak kullanmayı düşünüyordum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı