Ethernet kartı çalışmıyor

2 Yıldır falan kullandığım ethernet kartım düne kadar sorunsuz çalışıyordu fakat bugün sabah açtım ethernet kablosu takılı değil diyor ışıklar yanmıyor ve bağlantı yok, bir saat kadar uğraştıktan sonra bağlantı geldi yarım saat sonra tekrar gitti ve saatlerdir yok, kablo da sorun yok çalışan kablo takınca da gelmiyor sorun ne olabilir?

Ethernet soketinin bulunduğu yerde yanan ledler varsa ve bu ledler yanmıyorsa yazılımsal problem olmadığını düşünüyorum. Kabloda kopukluk veya temassızlık olabilir. Elinde varsa farklı bir bilgisayarda dene.
Hocam ışıklar yanmıyor dağıtıcı kullanıyorum ancak dağıtıcıda problem yok çünkü modemden gelen kabloyu takınca dağıtıcıda ışık yanıyor ancak pc ye gideni takınca yanmıyor. Direk modemden giden kabloyu taktım sabah İnternet geldi yarım saat sonra tekrar gitti, iki farklı kabloyla denedim. Ethernet kartım onboard bu arada direk anakarta bağlı, ışıkları yanmıyor
Ethernet soketinin bulunduğu yerde yanan ledler varsa ve bu ledler yanmıyorsa yazılımsal problem olmadığını düşünüyorum. Kabloda kopukluk veya temassızlık olabilir. Elinde varsa farklı bir bilgisayarda dene.

Ayrıca farklı bilgisayara taktığımda dağıtıcı nın ışığı yanıyor yani sanırım bağlantı sağlanıyor fakat pc bozuk görüntü gelmiyor bakamıyorum o yüzden

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı