Ethernet kartı ile çok daha verim alırsın çünkü PCI-E'in veri hızı USB 2.0/3.0'e göre daha hızlı ve stabil.
Teşekkürler hocamEthernet kartı ile çok daha verim alırsın çünkü PCI-E'in veri hızı USB 2.0/3.0'e göre daha hızlı ve stabil.
burada Amazon üzerinde Ugreen markasının Ethernet kartı bulunuyor. Bence en iyisi Ethernet kartı almak ve bence daha iyi sonuçlar verebilir. Sonuçta birini anakartın kendisine diğerini USB portuna takıyosunuz. Bir arkadaşın da yazdığı gibi USB portunu da işgal etmiş olursunuz. Bende TP-Link TG3468 kullanıyorum memnunum.
Kabloda olma ihtimali yok hocam birden fazla bilgisayarda denedim kablo çalışıyor. Ama modemde olabilir onu bilemiyorumYa sorun kablodaysa? Ya sorun modem portundaysa?
Ben Ethernet kartı aldım mini olan. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. TP-Link marka.
Hocam bende almayı düşünüyorum ama PCE girişi tam ekran kartı fanının altında 3060 Dual'ın 1 fanının yarısını kapatacak gibi duruyor sorun teşkil eder miEthernet kartı ile çok daha verim alırsın çünkü PCI-E'in veri hızı USB 2.0/3.0'e göre daha hızlı ve stabil.
Sıkıntı olmaz.
Peki hocam USB şeklinde dönüştürücü var TP-Link'in aynı fiyata hangisini almamı önerirsiniz?
Özellikleri aynı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.