Ethernet Kartım Yandı

  • Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.647
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Arkadaşlar ethernet kartım yanmış. Laptop'dan kablolu olarak bağlanabiliyorum. Ama pc'de hiç görmüyor. Buna yeni ethernet kartı alırsam nasıl takacağım? Çünkü nerdeyse ekran kartı kadar. Nereye takılacak bu. Video hiç bulamadım.
 
Senin internetten alacağın herhangi bir ethernet kartı masaüstü bilgisayarlar için olacaktır. Sürücüsünün yüklü olduğundan ve güncel olduğundan emin ol. Varsa garantiye gönder. Çünkü senin kullandığın onboard ethernet kartıydı.
 
7 senelik pc. Garanti mi kaldı. :D Neyse arkadaşlar alırız 15 tl'lik bir şey. Sorun değil. Teşekkür ederim ikinize de.. Gittigidiyor'dan alacağım. Bir de kargo parası ödemek istemiyorum Semih. Burada stokda yok. Sana da teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı