Ethernet kasaya takılırsa sorunsuz çalışır mı?

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Merhaba. Wi-Fi modemimiz salona bağlı. Ve benim odamda da bir Ethernet çıkışı bulunmakta. Bu Ethernet çıkışının Wi-Fi ile bir bağlantısı var mı, kasaya taksam sorunsuz çalışabilir mi?

Merhaba. Wi-Fi modemimiz salona bağlı. Ve benim odamda da bir Ethernet çıkışı bulunmakta. Bu Ethernet çıkışının Wi-Fi ile bir bağlantısı var mı, kasaya taksam sorunsuz çalışabilir mi?

Hayır Wi-Fi'nin üstündeki Ethernet'e bağlaman gerek.

Ethernet kablosunun bir ucunu Wi-Fi modeminde olan Ethernet yuvasından birine takıp sonra bir ucunu ise kasana takmalısın. (Bu arada ek olan ethernet çıkışı boş olabilir)

Ethernet kablosunun bir ucunu Wi-Fi modeminde olan Ethernet yuvasından birine takıp sonra bir ucunu ise kasana takmalısın. (bu arada ek olan Ethernet çıkışı boş olabilir)

Hocam peki anakartım H610 mk D4 bu anakarta uyumlu bir PCI-e Wi-Fi kart önerir misiniz? Ethernet cekme sansım yok cunku.

Hocam peki anakartım H610 mk D4 bu anakarta uyumlu bir PCI-e Wi-Fi kart önerir misiniz? Ethernet cekme sansım yok cunku.

500 TL bütçem var.

Peki hocam Wi-Fi adaptorde oyun oynarken donma, ping gibi cok sıkıntı var mı ve kac Mbps.

Yani ben kullandığım adaptörden memnunum.

574MBPS-1201MBPS​

Sadece tak çıkar olduğu için sıkıntı fakat takıp çıkarırken dikkat ediyorum. Belki bilirsiniz bazı adaptörlerde hem kablo hem de adaptör ayrıca çubuklar ayrı gelir. Bana göre onlar daha iyi bende de önceden vardı ama sonradan bozuldu (birkaç kez düşürdüm). Ethernet olsa daha iyi sanırsam ama pek bilgim yok. Kısacası, kullandığım adaptörden memnunum. Benim modemim bir duvar yanda bana göre iyi çekiyor çubuk. Ayrıca pek emin değilim fakat internet hızına görede değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı