Ethernet kendi kendine kopuyor

Sanal Amerika

Hectopat
Daha fazla  
Ethernet rastgele şekilde kendi kendine kopuyor. Koptuktan sonra PC kısmında kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor ama anlamadım. Oyun oynarken bir anda kesiliyor kalkıp tak çıkar yapmam gerekiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?

Uygun bir yerden indirdikten sonra sürücüleri güncelleyebilirsiniz.

Nereden indirebilirim? Ayrıca önceden böyle bir sorun yoktu birkaç gündür var.
Bilgisayarınız laptop mu? Laptop ise marka model atabilir misiniz? Değilse de anakart sitenizde vardır. Bulunca size atacağım.

Buradan sisteminize uygun en güncel sürücüyü indirip kurun.

Kurduktan sonra işe yaramazsa başka bir kablo ile tekrar deneyin. Bilgisayarınızın güç ayarlarını kontrol edin, bazen otomatik bir şekilde uyku moduna alınabiliyor ethernetler.

Bilgisayarınız laptop mu? Laptop ise marka model atabilir misiniz? Değilse de anakart sitenizde vardır. Bulunca size atacağım.

Laptop değil masaüstü. Ayrıca yaklaık 2 hafta önce format atmıştım ama birkaç gün önce başladı bunu yapmaya. Eğer driver kurduğum halde değişmezse ne yapmalıyım?

Laptop değil masaüstü. Ayrıca yaklaık 2 hafta önce format atmıştım ama birkaç gün önce başladı bunu yapmaya. Eğer driver kurduğum halde değişmezse ne yapmalıyım?
Önceki mesajımı düzenleyerek linkleri ekledim. Sorunuzun cevabını da verdim

Son düzenleme:
Windows tekrardan sürücüleri güncellemiş olabilir mi? Eski bir sürümü kurarak tekrar deneyebilirsiniz.

Ona nereden bakabilirim?

Windows tekrardan sürücüleri güncellemiş olabilir mi? Eski bir sürümü kurarak tekrar deneyebilirsiniz.
şu yazıda yazanı yaptım ama bilmiyorum şuan.

Michael Brabant tarafından yazılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…