Ethernet, klavye, mouse çalışmıyor

ardaozalp74

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önceye yakın Power Supply arza vermişti ve bilgisayar bir anda kapanmıştı. O gündür açmıyordum yenisini alana dek. Bugün 400W Hadron PSU aldım her şeyi tamamladım bilgisayarı açtım. Şu an ise başlattığım zaman "no keyboard detected" uyarısı aldıktan sonra bilgisayar açılıyor. Ama kesinlikle klavye işlemiyor. Ethernet ışığı yanmıyor. Gamepad çalışmıyor. Artı olarak kapattığımda PSU'dan vızz diye sesler geliyor. Tamamen kapatmam gerekiyor ki ses gitsin. Yardımcı olabilecek var mı driverlerim mı zarar gördü yoksa Windows mu hata durumunda?

600TL'ye almıştım ne yapacağım anakartta kalıcı hasar var mıdır?

Klavyenin ışıkları falan yanıyor ama tepki yok Ethernet hiç yanmıyor ve PSU güven vermiyor.

PSU alacaksan mutlaka 80+ belgesi olsun ben şahsen bu belgeye sahip olmayan hiçbir PSU'ya güvenmiyorum bunun dışında klavyenin ışıklarının yanması ama tepki vermesi USB portunun güç vermesi ama komutları iletememesi demek yani USB portunda sıkıntı var aynı şekilde Ethernet girişinde de sıkıntı var.
Yeni bir anakart alabilir ya da şu an kullandığınız anakartı tamir ettirebilirsiniz.
Mutlaka PSU değiştirin ve 80+ belgesi olmayan PSU'lardan uzuk durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı