Ethernet kopması

Exawet

Centipat
Daha fazla  
Normal bir şekilde PC oynuyordum. Valorant reset istedi reset attım Ethernet koptu bağlanamadım. Modemde de LAN1 ışığı yanmıyor.

Kablonun üstünden ağır bir şey geçiyor mu? Kablonun her tarafını bir kontrol et bir sıkıntı yoksa modemde bir sıkıntı olabilir başka bir lan a bağla.

Kablonun üstünden ağır bir şey geçiyor mu? Kablonun her tarafını bir kontrol et bir sıkıntı yoksa modemde bir sıkıntı olabilir başka bir lan a bağla.
baktım üstünde bir şey yok ayrıca kapı altından geçiyor ona da baktım engelliyor mu diye onda da bir şey yok.

modemde de diğer lanlara bağladım o da olmadı. Müşteri temsilcisini aradım güncelleme yaptı onda da olmadı.

Baktım üstünde bir şey yok ayrıca kapı altından geçiyor ona da baktım engelliyor mu diye onda da bir şey yok.

Modemde de diğer lanlara bağladım o da olmadı. Müşteri temsilcisini aradım güncelleme yaptı onda da olmadı.

Kabloda bir sıkıntı olabilir sıkışma olmasa bile bilgisayarında da olabilir.

Kabloda bir sıkıntı olabilir sıkışma olmasa bile bilgisayarında da olabilir.
bilgisayarda bir sıkıntı yok zaten etherner usb dönüştürücü ile kullanıyorum. Kablo belki kırılmış olabiliir ama kırılabilecek bir yer yok.

Başka bir ethernet kablosu ile dene. Sürücün gitmiş olabilir mi? Realtek Ethernet Driver kurar mısın tekrardan?
Sitesine baktım ama nereden yükleyeceğimi bulamadım.

Yükledim. Herhangi ekstra bir başlatma işlemi yok galiba.

Birde artı olarak şunu buldum. Araştırdım bazıları trojen falan demiş.

Dosya Ekleri

• TROJEN.png
    TROJEN.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı