baktım üstünde bir şey yok ayrıca kapı altından geçiyor ona da baktım engelliyor mu diye onda da bir şey yok.Kablonun üstünden ağır bir şey geçiyor mu? Kablonun her tarafını bir kontrol et bir sıkıntı yoksa modemde bir sıkıntı olabilir başka bir lan a bağla.
modemde de diğer lanlara bağladım o da olmadı. Müşteri temsilcisini aradım güncelleme yaptı onda da olmadı.Kablonun üstünden ağır bir şey geçiyor mu? Kablonun her tarafını bir kontrol et bir sıkıntı yoksa modemde bir sıkıntı olabilir başka bir lan a bağla.
Baktım üstünde bir şey yok ayrıca kapı altından geçiyor ona da baktım engelliyor mu diye onda da bir şey yok.
Modemde de diğer lanlara bağladım o da olmadı. Müşteri temsilcisini aradım güncelleme yaptı onda da olmadı.
bilgisayarda bir sıkıntı yok zaten etherner usb dönüştürücü ile kullanıyorum. Kablo belki kırılmış olabiliir ama kırılabilecek bir yer yok.Kabloda bir sıkıntı olabilir sıkışma olmasa bile bilgisayarında da olabilir.
Sitesine baktım ama nereden yükleyeceğimi bulamadım.Başka bir ethernet kablosu ile dene. Sürücün gitmiş olabilir mi? Realtek Ethernet Driver kurar mısın tekrardan?
Yükledim. Herhangi ekstra bir başlatma işlemi yok galiba.Realtek Ethernet Sürücüsü
Realtek Ethernet Sürücüsü 11.13.0424.2023 indir - Realtek RTL8111B/RTL8168B/RTL8111/RTL8168 RTL8111C/RTL8111CP/RTL8111D(L) RTL8168C/RTL8111DP/RTL8111E RTL8168E/RTL8111F/RTL8411 RTL8111G/RTL8111GUS/RTL8411B(N) RTL8118AS için güncel sürücüler içerir....www.gezginler.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.