Ethernet portu olan Wi-Fi dağıtıcı önerisi

Cihaz desteğinden ziyade 2.4 daha uzağa gidebildiği için ve modemle aramda yaklaşık 15 metre olduğu için 5.0 biraz zor.

2.4G uzağa gitmesi pek anlamı yok aslında çünkü ben evimde en dip odada 2.4 g fule yakın iken 20 Mbps falan zor alırken 5G 2 3 diş çekerken 70 Mbps alıyorum 5G daha düşer 2.4G'ye göre sinyal ama 5G de uzaklaştıkça olan kayıp daha az olur biri ful çekiyor uzakta biri daha az çekiyor ama daha fazla Mbps bende böyle tenda AC11 routerla, maalesef bozuldu Çin sürümdü cihaz telefonlardaki gibi sandım global yükledim Çin sürmünüde görememiştim yazılım ve cihaz gitti maalesef. Zatende arkadaşın önerdiği 750 Mbps olan TP-Link'te 2.4G ve 5G de var 10 TL daha verip ondan almak çok daha mantıklı.

2.4G uzağa gitmesi pek anlamı yok aslında çünkü ben evimde en dip odada 2.4 g fule yakın iken 20 Mbps falan zor alırken 5G 2 3 diş çekerken 70 Mbps alıyorum 5G daha düşer 2.4G'ye göre sinyal ama 5G de uzaklaştıkça olan kayıp daha az olur biri ful çekiyor uzakta biri daha az çekiyor ama daha fazla Mbps bende böyle tenda AC11 routerla, maalesef bozuldu Çin sürümdü cihaz telefonlardaki gibi sandım global yükledim Çin sürmünüde görememiştim yazılım ve cihaz gitti maalesef.

Elimde bu konudaki cihaz var 2.4 ile ortalama 7Mbps kayıp yaşıyorum ancak dediğim gibi oyunun ortasında internetin 10sn gitmesi kafayı yedirtiyor.

Not: Sanırım benimki de Çin Malı imece gibi bir markası vardı hatırlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı