Ethernet portunun ışığı yanmıyor

pazuzu66

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar PC'nin bi tozunu alayım diye söktüm, ekran kartı, RAM, işlemci falan tekrar topladım bi res atıyordu, spesifik olarak ne olabilir diye bilmediğimden RAM'leri söktüm ekran kartını söktüm geri taktım. Sonra hiç açılmadı. Tekrar en baştan her şeyi söktüm :D Bu sefer herşey düzgün fakat ethernet portu ışıkları yanmıyor, BIOS sıfırladım, pili çıkarıp ordan yaptım, olmadı. Sürücü eksik de göstermiyor ama sağ alttan sorun gider dediğimde düzgün yüklenmemiş diyor, sorun ne tam olarak bilmiyorum yada bi çözüm bulamadım. Neyden kaynaklanabilir, başka hiçbir yerde sorun yok... Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
I5 3.30 ghz işlemci 8 gb gram amd hd 6790 ekran kartı , w7 64 bit. herşeyi denedim olmadı, bi bios a update yapmadım, onunlada düzeliceğini zannetmiyorum zaten, gittim 20 liraya bi tane ethernet kartı aldım şuan sıkıntı yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı