Anakartın sitesinden LAN sürücüsünü indirip deneyin.Pazartesi TurkNet GigaFiber'e geçeceğim ve yeni Ethernet takacağım. Yenisini taktığımda mı güncellemeliyim yoksa anakartla ilgili bir şey mi? Öyleyse nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Anakartın sitesinden lan sürücüsünü indirip deneyin.
Anakartın sitesinden güncel sürüme bakarsınız Ethernet'i taktığınız da. Windows Update kısmından da otomatik tanıması lazım. Zaten modeli vs internete yazınca da çıkar.
Yenisini taktıktan sonramı yoksa fark etmezmi.
Yenisini taktıktan sonramı A620M H (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE ayrıca bu linkten indirdim diyelim sonra nasıl devam edeceğim.
Şimdi güncellemeniz yeterli olacaktır yenisini takmayı beklemenize gerek yok.
Linkten öncelikle işletim sisteminizi seçeceksiniz daha sonra ise lan bölümünden tarihi en yeni en son çıkan sürücüyü indirip kurabilirsiniz.
Gigabyte Control Center yüklemiştim bu sabah bir sürü şey güncelledi arasında Realtek'te var yüklemiş sanırım.
Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları>realtek PCI-e GBE Family Controller e gelip sağ tıklayıp özellikler deyin oradan da sürücü kısmına gelip sürücü sürümünü kontrol edin ve anakartınınızın sitesinde lan sürücüsünün versiyonu bölümünü kontrol edin aynılar mı? Anakartınızın sitesinde ki en güncel olandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.