Ethernet tanımlanamayan ağ hatası

iHasTaBK

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı her yeniden başlattığımda tanımlanamayan ağ sorunu ile karşılaşıyorum. Sorun gider dediğimde DHCP sunucuna erişilemiyor gibi hatalar veriyor. Bağdaştırıcıyı yeniden başlat vs diyerek bir süre içinde çözüyorum ancak düne kadar olmayan bu sorun şimdi canımı sıkmaya başladı. Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek var mı(önceden de DHCP kullanıyordum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım)?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 45
  • resim_2024-04-01_132920054.png
    resim_2024-04-01_132920054.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yapar mısın aygıt yöneticisine gir oradan ağ bağdaştırıcılarına gel oradanda realktek gbı famıly Controllere sağ tık yap cihazı kaldır de sürücü yazılımını sil işaretli olsun sonra PC'yi yeniden başlat olmazsa modemi resetlemeyi dene.

Şöyle yapar mısın aygıt yöneticisine gir oradan ağ bağdaştırıcılarına gel oradanda realktek gbı famıly Controllere sağ tık yap cihazı kaldır de sürücü yazılımını sil işaretli olsun sonra PC'yi yeniden başlat olmazsa modemi resetlemeyi dene.
dediğin işe yaramadı ve modem konusuna gelirsek bu 1 haftadır neredeyse böyle 2-3 gün önce modem değiştirdik ama sorun devam ediyor modemle ilgili olmayabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı