Ethernet turuncu yanıp sönüyor

437935

Hectopat
Makaleler
1
Laptopun Ethernet girişine taktığımda bilgisayarın yanındaki beyaz ışık Ethernet'in çalıştığını gösteriyor ve intenret sıkıntısız çalışıyor da. Ama alt kısmında ara sıra turuncu ışık yanıp sönüyor. İnterneti çok kullandığım zaman daha da sıklaşıyor. Ethernet ile 80-90 Mbps alıyorum. İnternete etkisi yok ama merak ettim bir sorun mu var acaba?

Laptopun Ethernet girişine taktığımda bilgisayarın yanındaki beyaz ışık Ethernet'in çalıştığını gösteriyor ve intenret sıkıntısız çalışıyor da. Ama alt kısmında ara sıra turuncu ışık yanıp sönüyor. İnterneti çok kullandığım zaman daha da sıklaşıyor. Ethernet ile 80-90 Mbps alıyorum. İnternete etkisi yok ama merak ettim bir sorun mu var acaba?
Bende de oluyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bende de yanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı