Yüklü hocam.Ayrıca aygıt yöneticisindende ethernetin güç tasarrufunu devre dışı bıraktım.Ethernet driverinda bir problem olabilir.
Merhaba arkadaşlar, Ethernet ile bağlandığımda saniyede 1 MB indirebiliyorum fakat Wi-Fi ile 1.3 MB iniyor. Ethernet'in daha hızlı olması gerekmiyor muydu?
Yüklü hocam. Ayrıca aygıt yöneticisindende Ethernet'in güç tasarrufunu devre dışı bıraktım.
Modeminn yanında gelen sarı kablo hocam.Kullandığınız Ethernet kablosunun CAT sürümü düşüktür. Ya da @95'lik adam hocamın dediği gibi Ethernet sürücüleriniz sorunlu olabilir.
Eğer kablodansa yeni bir CAT5 veya CAT6 alarak sorunu çözersiniz.
Sürücüdense sorun gider yapabilir veya aygıt yönetici üzerinden kaldırıp donanım drğişikliği tara diyerek ekleme yapabilirsiniz.
Hocam dümdüz program kaldır yerinden sileyimmi?Driveri silip tekrar yükle bende öyleydi sonra düzelttim.
Modeminn yanında gelen sarı kablo hocam.
Hocam dümdüz program kaldır yerinden sileyim mi?
Yaptım aynı hocam.Hayır hayır. Windows butonuna sağ tıkla oradan aygıt yöneticisine gir. Oradan kaldır. Sonra donanım değişikliklerini tara de rastgele bir yere sağ tıklayıp aygıt yöneticisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.