Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Ekim 2020 #1 Normalde tersi olması gerekirken bu sorunu yaşıyorum. Speedtest'ten bakınca download hızı aynı gözüküyor ama GeForce Now'da Wi-Fi'ye bağlı oynarken aldığım görüntüyü Ethernet ile alamıyorum, piksel piksel oluyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020
Normalde tersi olması gerekirken bu sorunu yaşıyorum. Speedtest'ten bakınca download hızı aynı gözüküyor ama GeForce Now'da Wi-Fi'ye bağlı oynarken aldığım görüntüyü Ethernet ile alamıyorum, piksel piksel oluyor. Ne yapmam lazım?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #2 Speedtest.net üzerinden test yapabilir misiniz iki şekilde de? Hızlarda fark yok ise GeForce Now ayarlarından kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Speedtest.net üzerinden test yapabilir misiniz iki şekilde de? Hızlarda fark yok ise GeForce Now ayarlarından kaynaklı olabilir.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 2 Ekim 2020 #3 Dün bende aynı sorunu yaşadım, Windows 2004'den 1909 sürümüne dönünce düzeldi, yeni güncelleme yaptıysan sende de sorun aynı olabilir. Artı 0 Eksi
Dün bende aynı sorunu yaşadım, Windows 2004'den 1909 sürümüne dönünce düzeldi, yeni güncelleme yaptıysan sende de sorun aynı olabilir.
KS KS Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Ekim 2020 #4 Ma'at dedi: Speedtest.net üzerinden test yapabilir misiniz iki şekilde de? Hızlarda fark yok ise GeForce Now ayarlarından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Konuda yazdım fark yok. Geforce ayarları da wifideykile aynı hocam hatta çözünürlük de düşürdüm. Quiong dedi: Dün bende aynı sorunu yaşadım, Windows 2004'den 1909 sürümüne dönünce düzeldi, yeni güncelleme yaptıysan sende de sorun aynı olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir güncelleme yapmadım hocam. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Speedtest.net üzerinden test yapabilir misiniz iki şekilde de? Hızlarda fark yok ise GeForce Now ayarlarından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Konuda yazdım fark yok. Geforce ayarları da wifideykile aynı hocam hatta çözünürlük de düşürdüm. Quiong dedi: Dün bende aynı sorunu yaşadım, Windows 2004'den 1909 sürümüne dönünce düzeldi, yeni güncelleme yaptıysan sende de sorun aynı olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir güncelleme yapmadım hocam.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 2 Ekim 2020 #5 Sorun yeni mi oluştu? Modemdeki diğer girişleri denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Ekim 2020 #6 Quiong dedi: Sorun yeni mi oluştu? Modemdeki diğer girişleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim eve gidince denerim ve yazarım buraya. Artı 0 Eksi
Quiong dedi: Sorun yeni mi oluştu? Modemdeki diğer girişleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim eve gidince denerim ve yazarım buraya.