"Yerel ağ bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil kod 45" hatası alıyorum. Çözümlerine baktım çoğunu denedim bir işe yaramadı. Bağlanamıyorum.
"Yerel ağ bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil kod 45" hatası alıyorum. Çözümlerine baktım çoğunu denedim bir işe yaramadı. Bağlanamıyorum.
Ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil sorunu yaşıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu sinir bozucu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz yöntemleri anlattık.
Bu windowsun sorunu. Windows kullandığım zamanlarda bende yaşamıştım. MS Communitiy'de bir çözüm bulmuştum her aç kapada tekrar uygulamak gerekiyordu komutları. Zamanında formatla çözmüştüm. Umarım başka yolu vardır. Sürücü güncellemeyi deneyebilirsiniz veya sürüm düşürebilirsiniz.
Bu windowsun sorunu. Windows kullandığım zamanlarda bende yaşamıştım. MS Communitiy'de bir çözüm bulmuştum her aç kapada tekrar uygulamak gerekiyordu komutları. Zamanında formatla çözmüştüm. Umarım başka yolu vardır. Sürücü güncellemeyi deneyebilirsiniz veya sürüm