keremugurlu
Hectopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5500X Ekran Kartı: GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC Anakart: Gigabyte B450m Gaming
Ethernet kablosunu bağladığımda evdeki herkesin Wi-Fi çekiyor ancak internet aşırı yavaş oluyor. Sebebini buldum sanıyorum, interneti bütün bilgisayar alıyor hızı kısıtladığımda ise diğer aygıtlar bağlanabiliyor. Default ayarda otomatik görüşme yazıyor, sanırım normalde ayarlaması gerekiyor internet hızını ancak bunu yaptığımda 1GB/saniye yazıyor. Ben internet hızını 100mb/saniye ayarlayınca evde Wi-Fi çalışıyor ancak sabah 6 akşam 6 arası dışında internet hızım 25mb/saniye oluyor ve bunu kullanamıyorum yine.
Otomatik ayarlaması için ne yapabilirim? (Sürücüler güncel ancak kaldırıp yüklemeyi bilmiyorum internet gideceği için kaldırırsam sürücüyü) not: Modemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum laptopa bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor sadece benim PC'de oluyor.

Otomatik ayarlaması için ne yapabilirim? (Sürücüler güncel ancak kaldırıp yüklemeyi bilmiyorum internet gideceği için kaldırırsam sürücüyü) not: Modemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum laptopa bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor sadece benim PC'de oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör: