Ethernet'e bağlı sistem evde değilken nasıl açılır?

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Evde değilim, bilgisayarımda Ethernet takılı. Windows başlangıçtan kapattım bunu nasıl açarım? Modeme ulaşabiliyorum.

Anakart P5G41TMLX
İşlemci Pentium E5700.

Ethernet girişini güç kablosuyla karıştırdınız sanırım.
Lan üzerinden start verme özelliği var fakat kurulumun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Kurulum yapılmadıysa açamazsın.

Lan üzerinden start verme özelliği var fakat kurulumun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Kurulum yapılmadıysa açamazsın.
Power kablo takılı değilken start veriliyor mu? Verilse bile masaüstüne nasıl gelecek?

Uzaktan başlatma varmış. Biraz zahmetli bir iş buradan inceliyorum şuan;
Modemden port atayarak, IP adresine ulaşarak tetikliyorsun.

Port kontrol ile açılmaz mı ban yemiştim cevap yazamadım kusura bakmayın.

Ethernet girişini güç kablosuyla karıştırdınız sanırım.

Hemen atıp tutturmayın o zaman.

Power kablo takılı değilken start veriliyor mu? Verilse bile masaüstüne nasıl gelecek?

Power takılı hocam cihaz sadece kapalı ve 1 hafta eve ben gitmeyeceğim.

Hahaha atan arkadaşlara sesleniyorum. Kapalı TV'yi telefondan açabiliyorum. Aynı sistem bilgisayarda da geçerli. Telefondan başlatılabilir.

Size kim güç kablosu takılı olmadan açacağımızı söyledi merak ediyorum gerçekten.
Hem güç kablosu olmadan nasıl çalıştıracaksınız? Beyniniz yok nasıl yürüyeceksiniz?

Chrome uzak masaüstü kullanıyorum bilgisayarın açık olması lazım depremde de aklıma bilgisayarı açmak gelmedi.

@tolga. nesi komik teşrif edip açıklar mısınız?

Evde değilim, bilgisayarımda Ethernet takılı. Windows başlangıçtan kapattım bunu nasıl açarım? Modeme ulaşabiliyorum.

Anakart P5G41TMLX.
İşlemci Pentium E5700.

Bende TV açabiliyorum ama PC açamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…