Lan üzerinden start verme özelliği var fakat kurulumun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Kurulum yapılmadıysa açamazsın.Ethernet girişini güç kablosuyla karıştırdınız sanırım.
Power kablo takılı değilken start veriliyor mu? Verilse bile masaüstüne nasıl gelecek?Lan üzerinden start verme özelliği var fakat kurulumun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Kurulum yapılmadıysa açamazsın.
Hocam arkadaşın power kablosu sökülü tarzında bir şey söylediğini görmedim.Power kablo takılı değilken start veriliyor mu?
Ethernet girişini güç kablosuyla karıştırdınız sanırım.
Uzaktan başlatma varmış. Biraz zahmetli bir iş buradan inceliyorum şu an;
Modemden port atayarak, IP adresine ulaşarak tetikliyorsun.
![]()
Kapalı Bilgisayarı Uzaktan Açmak
ElektriÄi baÄlı olan fakat tamamen kapalı, stand-by konumundaki bir bilgisayarı uzaktan açmak için yapılması gerekenler bu yazıdagurkantuna.com
Power kablo takılı değilken start veriliyor mu? Verilse bile masaüstüne nasıl gelecek?
Power kablo takılı değilken start veriliyor mu? Verilse bile masaüstüne nasıl gelecek?
Evde değilim, bilgisayarımda Ethernet takılı. Windows başlangıçtan kapattım bunu nasıl açarım? Modeme ulaşabiliyorum.
Anakart P5G41TMLX.
İşlemci Pentium E5700.
Hahaha atan arkadaşlara sesleniyorum. Kapalı TV'yi telefondan açabiliyorum. Aynı sistem bilgisayarda da geçerli. Telefondan başlatılabilir.
Size kim güç kablosu takılı olmadan açacağımızı söyledi merak ediyorum gerçekten.
Hem güç kablosu olmadan nasıl çalıştıracaksınız? Beyniniz yok nasıl yürüyeceksiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.