Şu an Binance kullanın. Eğer gelecekte değiştirecek olursanız en azından bakiyeniz kalmaz, hepsini çekersiniz. Ethermine'dan Binance'a 1 hafta sonra geçmek istersen, 1 hafta boyunca kazdığın tüm ETH orada kalacak.
Eğer öyleyse şu anda Ethermine'da da kazabilirsin. 14 gün içinde o bakiyeyi istesen de istemesen de göndecek çünkü. Ben 0 bakiye olduğunu düşünerekten söylemiştim.
Eğer öyleyse şu anda Ethermine'da da kazabilirsin. 14 gün içinde o bakiyeyi istesen de istemesen de göndecek çünkü. Ben 0 bakiye olduğunu düşünerekten söylemiştim.
Var yerine fark yazacaktınız sanırım. Şunu demek istemiştim: Şu an kararsız olduğunuzdan dolayı ikisinde de kazabilirsiniz Ethermine'daki bakiyeyi çekene kadar. Ondan sonra tam karar verirsiniz.
Sizin 0.0026 Ethereum'unuz var. Eşiğe kalan değer kısmı sıfırlanıp 0.01'e ulaştığınızda çekebileceksiniz. Eğer 16 gün içerisinde o sınıra ulaşırsanız o gün gelecektir.
Var yerine fark yazacaktınız sanırım. Şunu demek istemiştim: Şu an kararsız olduğunuzdan dolayı ikisinde de kazabilirsiniz Ethermine'daki bakiyeyi çekene kadar. Ondan sonra tam karar verirsiniz.
Aynen fark yazacaktım . Tamamdır hocam teşekkürler, en iyisi dediğiniz gibi parayı yollayana kadar kazayım. Ondan sonraki 14 günlük sürece başlamadan Binance geçerim. En kötü denemiş olurum bir şey fark etmez.