Eti mi Ülker mi Şölen mi Torku mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet değerli sosyalciler soru açık sizce hangisi?
Bence bisküvide eti çikolatada ülker bayram şekerinde şölen ve gofretten torku.

Evet değerli sosyalciler soru açık sizce hangisi?
Bence bisküvide eti çikolatada ülker bayram şekerinde şölen ve gofretten torku.

Hocam bence eti özellikle çikolatalarında (eti ahenk, eti karam gurme, eti antep fıstıklı vb.)

Şölen Octavia hocam, eskiden normal çikolata olarak da vardı uzun zamandır görmedim, canım çekti gece gece.
Genel olarak bakarsak baton çikolatada hiçbirisi değil, Milka ve nestle bence bu konuda daha başarılı.
Gofret ve bisküvi grubunda ülker, kek grubunda eti, Torku'nun da dido çakması bir gofreti var oda fena değil.

Octavia halen hipermaketlerde satılıyor benim bildiğim. Lakin bayramdan bayrama.

Hocam benim dediğim resimde bıraktığım şekilde olanı, Octavia yeni patladığı dönemde Bildirici gibi marketlerde oluyordu.

Dosya Ekleri

• solen-octavia-milk-chocolate-with-hazelnut-cream-filled-with-crispy-rice-210-gr.jpg
    solen-octavia-milk-chocolate-with-hazelnut-cream-filled-with-crispy-rice-210-gr.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 38
Hocam benim dediğim resimde bıraktığım şekilde olanı, Octavia yeni patladığı dönemde bildirici gibi marketlerde oluyordu.

Bunu ilk defa gördüm yalan olmasın ama güzel bir şeye benziyor.

Şölen Octavia hocam, eskiden normal çikolata olarak da vardı uzun zamandır görmedim, canım çekti gece gece.
Genel olarak bakarsak baton çikolatada hiçbirisi değil, Milka ve nestle bence bu konuda daha başarılı.
Gofret ve bisküvi grubunda ülker, kek grubunda eti, Torku'nun da dido çakması bir gofreti var oda fena değil.

Milka ve nestle Avrupa standartlarında üretildiği için onlar daha iyi olabiliyor çünkü tariflerinde alternatif kullanmıyorlar misal bizde bitkisel yağlarda farklı farklı yağlar kullanılıyor ama orada hangi yağ ise o yağ kullanılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı