Merhaba, hâlâ ihtiyacınız var mı?Herkese merhaba. Unreal Engine 5'te collision sphere ile temas ettikten sonra e tuşuna bastığımızda bir widget açılmasını istiyorum. Bunu Blueprint ile nasıl kodlayabilirim?
Evet, hala çözüm bulamadım.Merhaba, hâlâ ihtiyacınız var mı?
Karakterin içine bir boolean oluştur KureyeTemasEdiyorMu örnek ismini ver. Sonra küreye temas ettiğinde Bu değişkeni true yap çıkınca yani EndOverlap olayında False yap. Ardından Game Inputtan E tuşunu ata veya denemek için debug keyboard E fonksiyonunu Level Blueprintine çağır ve Create Widget -> Sınıfı seç -> Add to Viewport. Maalesef şuan bilgisayarımda değilim umarım anlatabilmişimdir. Anlatamadıysam yarın pcden gösteririm.Evet, hala çözüm bulamadım.
Bende bilgisayar başında değilim hocam geçince yaparım.Karakterin içine bir boolean oluştur KureyeTemasEdiyorMu örnek ismini ver. Sonra küreye temas ettiğinde Bu değişkeni true yap çıkınca yani EndOverlap olayında False yap. Ardından Game Inputtan E tuşunu ata veya denemek için debug keyboard E fonksiyonunu Level Blueprintine çağır ve Create Widget -> Sınıfı seç -> Add to Viewport. Maalesef şuan bilgisayarımda değilim umarım anlatabilmişimdir. Anlatamadıysam yarın pcden gösteririm.
@LockSTAR Studios yapabildiniz mi?
Tamamdır sorun olursa söyleyin.Bende bilgisayar başında değilim hocam geçince yaparım.
Sonuç nedir? Aradan bayağı geçmiş ama yapamadıysanız görsellerle anlatabilirim.Bende bilgisayar başında değilim hocam geçince yaparım.
Diğer kullanıcılar için anlatabilirsiniz, fakat şu anlık benim ihtiyacım yok. Yine de teşekkürler Bayram Hocam.Tamamdır sorun olursa söyleyin.
Merhaba, yapabildiniz mi? @LockSTAR Studios
Sonuç nedir? Aradan bayağı geçmiş ama yapamadıysanız görsellerle anlatabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.