2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 4 Ocak 2021 #11 Gelmeye çalışırım, belki macOS hakkında bir iki bilgimiz olur sayenizde.
Ps 4 PRO Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Yayına eminim ki birçok kişi gelecek. Hepsinin sesini engelleyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz?
Yayına eminim ki birçok kişi gelecek. Hepsinin sesini engelleyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #13 Ps 4 PRO dedi: Yayına eminim ki birçok kişi gelecek. Hepsinin sesini engelleyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sırayla soru sormak isteyenleri mikrofon açıcaklardır diye düşünüyorum.
Ps 4 PRO dedi: Yayına eminim ki birçok kişi gelecek. Hepsinin sesini engelleyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sırayla soru sormak isteyenleri mikrofon açıcaklardır diye düşünüyorum.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #14 Toplantı şeklinde olunca sadece chat açık oluyor.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #15 Ps 4 PRO dedi: Yayına eminimki birçok kişi gelecek hepsinin sesini engelliyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hepsini önceden planladım. Eğer planlamasaydım yayın başlamadan biterdi. Hepsi ayarlandı.
Ps 4 PRO dedi: Yayına eminimki birçok kişi gelecek hepsinin sesini engelliyecek misiniz yoksa başka bir şey mi planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hepsini önceden planladım. Eğer planlamasaydım yayın başlamadan biterdi. Hepsi ayarlandı.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 4 Ocak 2021 #16 Gojira dedi: Mikrofon kapatıp, dinleyebiliyor muyuz? Şey... Üyelerin seslerini merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim şimdi. Tabii buradan yazı yazmak kolay...
Gojira dedi: Mikrofon kapatıp, dinleyebiliyor muyuz? Şey... Üyelerin seslerini merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim şimdi. Tabii buradan yazı yazmak kolay...
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 4 Ocak 2021 #17 Gelmeye çalışacağım açıkçası merak ettim, bu arada Technopat Sosyal'deki üyeleri daha çok tanımak istiyorum.
Gelmeye çalışacağım açıkçası merak ettim, bu arada Technopat Sosyal'deki üyeleri daha çok tanımak istiyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4 Ocak 2021 #18 Exinie dedi: Gelmeye çalışacağım açıkçası merak ettim, bu arada Technopat Sosyal'de ki üyeleri daha çok tanımak istiyorum, kaynaşabileceğim bir Discord sunucusu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir sunucu yok ve yönetim bu duruma sıcak bakmıyor. Araştırırsanız daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Yiğit Gençer dedi: Hepsini önceden planladım. Eğer planlamasaydım yayın başlamadan biterdi. Hepsi ayarlandı. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam troll kişilere ne yapılacak? Birisi bir başkasının adıyla gelirse mesela?
Exinie dedi: Gelmeye çalışacağım açıkçası merak ettim, bu arada Technopat Sosyal'de ki üyeleri daha çok tanımak istiyorum, kaynaşabileceğim bir Discord sunucusu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir sunucu yok ve yönetim bu duruma sıcak bakmıyor. Araştırırsanız daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Yiğit Gençer dedi: Hepsini önceden planladım. Eğer planlamasaydım yayın başlamadan biterdi. Hepsi ayarlandı. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam troll kişilere ne yapılacak? Birisi bir başkasının adıyla gelirse mesela?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #19 Enes3078 dedi: Hayır böyle bir sunucu yok ve yönetim bu duruma sıcak bakmıyor. Araştırırsanız daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Bu arada hocam troll kişilere ne yapılacak? Birisi bir başkasının adıyla gelirse mesela? Genişletmek için tıkla... Çift isimler belli olur.
Enes3078 dedi: Hayır böyle bir sunucu yok ve yönetim bu duruma sıcak bakmıyor. Araştırırsanız daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Bu arada hocam troll kişilere ne yapılacak? Birisi bir başkasının adıyla gelirse mesela? Genişletmek için tıkla... Çift isimler belli olur.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #20 Yiğit Gençer dedi: Çift isimler belli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir?
Yiğit Gençer dedi: Çift isimler belli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir?