[Etkinlik] macOS üzerine Zoom yayını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamayın, benim ya da moderasyonun haberi yoktu. Yönetimle planlanmış bir şey mi, değil mi merak ettim. :)
Hocam sizin de şöyle devreler ile alakalı bir toplantınız olsa ne güzel olurdu ya. Ya da Akil ve Murat hocalarım şöyle güvenlik ile ilgili bir toplantı yapsalar öyle güzel olurdu ki.

Hocam sizin de şöyle devreler ile alakalı bir toplantınız olsa ne güzel olurdu ya. Ya da Akil ve Murat hocalarım şöyle güvenlik ile ilgili bir toplantı yapsalar öyle güzel olurdu ki.

Zaman olsa açacak çok konum var ama işlerden ve projelerden vakit kalmıyor... :) Kim bilir, bir gün onu da yaparız. :)

Bu arada bu fikrinizden dolayı sizi tebrik ederim @Yiğit Gençer hocam, umarım güzel bir etkinlik olur da diğer hocalarımız tıpkı sizin gibi bu tarz etkinlikler yaparlar. Tek dileğim bir gelenek haline gelmesidir diyebilirim ek olarak. Bu arada @SideWinder hocam umarım sizin de bu tarz etkinlerinizi görürüz artık. Herkese şimdiden kolay gelsin. :)

Maalesef yayının başladığı saate dersim denk geliyor, bu yüzden katılmaya çalışırsam geç kalacağım.
  1. İstediğimiz saatte katılabiliyor muyuz? (Soru biraz öğrencinin öğretmene "İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?" demesi gibi oldu sanırım. 😅)
  2. Etkinlik yaklaşık ne kadar sürecek?

Böyle yayınlar olacak mı devamında olursa çok güzel olur.

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da okuduğunuz gibi bugün saat 15.15'te sizlerle birlikte ilk yayını yapacağız.
Bu yayında Sosyal kuralları ve saygı kuralları çerçevesinde merak ettiklerinizi (macOS işletim sistemi ve sorunlarınızı) sorabilirsiniz.

Giriş bilgileri:
Toplantı kimliği: 878 6424 7156.
Şifre: Technopat.
Giriş bağlantısı:Join our Cloud HD Video Meeting

Not: Lütfen yayında Technopat Sosyal'de kullandığınız kullanıcı adınızı kullanınız.(Sosyal üzerindeki kullanıcı adını kullanmayan kullanıcılar yayından çıkarılacaktır.)

Hiç bilgisi ve sorusu olmayanlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı