Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 4 Ocak 2021 #21 aKuu dedi: Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı isimleri kabul ediyor Zoom.
aKuu dedi: Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı isimleri kabul ediyor Zoom.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #22 Exinie dedi: Aynı isimleri kabul ediyor Zoom. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim o değil ki?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 4 Ocak 2021 #23 aKuu dedi: Bahsettiğim o değil ki? Genişletmek için tıkla... Ha pardon yanlış okumuşum, tüm gece Linux ile uğraşıyorum kafam yerinde değil çok.
aKuu dedi: Bahsettiğim o değil ki? Genişletmek için tıkla... Ha pardon yanlış okumuşum, tüm gece Linux ile uğraşıyorum kafam yerinde değil çok.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 aKuu dedi: Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir? Genişletmek için tıkla... Aslında bu bir güvenlik önlemi değil. Bu yazıyı yazarken son anda verdiğim bir karar oldu.
aKuu dedi: Hocam nasıl olacak? Mesela yayına katılmayan birinin ismiyle katıldım nasıl çift olabilir? Genişletmek için tıkla... Aslında bu bir güvenlik önlemi değil. Bu yazıyı yazarken son anda verdiğim bir karar oldu.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 4 Ocak 2021 #25 Hackintosh uyumlu bir sistem toplama aşamasındayım, hem bu konuda hem de farklı konularda sorular sorup, yayına katkıda bulunabilirim. Unutmazsam kesin geleceğim.
Hackintosh uyumlu bir sistem toplama aşamasındayım, hem bu konuda hem de farklı konularda sorular sorup, yayına katkıda bulunabilirim. Unutmazsam kesin geleceğim.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 4 Ocak 2021 #26 Gojira dedi: Genişletmek için tıkla... Hocam şu son 2 işaret parmağını dikine tutturmanız çok iyi. Hahahahaha
Gojira dedi: Genişletmek için tıkla... Hocam şu son 2 işaret parmağını dikine tutturmanız çok iyi. Hahahahaha
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 4 Ocak 2021 #27 Bu resmi mi?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #28 SideWinder dedi: Bu resmi mi? Genişletmek için tıkla... Technopat konsolosluğu tarafından onaylı değilse katılmıyorum.
SideWinder dedi: Bu resmi mi? Genişletmek için tıkla... Technopat konsolosluğu tarafından onaylı değilse katılmıyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 4 Ocak 2021 #29 aKuu dedi: Technopat konsolosluğu tarafından onaylı değilse katılmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın, benim ya da moderasyonun haberi yoktu. Yönetimle planlanmış bir şey mi, değil mi merak ettim.
aKuu dedi: Technopat konsolosluğu tarafından onaylı değilse katılmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın, benim ya da moderasyonun haberi yoktu. Yönetimle planlanmış bir şey mi, değil mi merak ettim.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #30 SideWinder dedi: Yanlış anlamayın, benim ya da moderasyonun haberi yoktu. Yönetimle planlanmış bir şey mi, değil mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aslında benim planladığım bir olay ama tabii ki de bu etkinliği @Recep Baltaş'ın izni ile yapıyorum.
SideWinder dedi: Yanlış anlamayın, benim ya da moderasyonun haberi yoktu. Yönetimle planlanmış bir şey mi, değil mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aslında benim planladığım bir olay ama tabii ki de bu etkinliği @Recep Baltaş'ın izni ile yapıyorum.