ETS 2 0xc000007b Hatası

Yeni konu açmayın, raporu bu 4 siteden birine yükleyip paylaşın.
  • Microsoft OneDrive.
  • Yandex disk.
  • Dropbox.
  • Mediafire.

LogFile oldu sanırım.

Orijinal bir oyunda 0xc07b hatası alıyor musunuz? DLL hatası yok çünkü bu raporda.

Ya ben bu ETS 2 orijinal mi bilmiyorum ki Euro Truck Simulator 2 1.36.2.1s + 70 DLC Tek Link İndir buradan indirdim.

Orijinal bir oyunda 0xc07b hatası alıyor musunuz? DLL hatası yok çünkü bu raporda.

OneDrive'ı silip deneyin ama.

OneDrive'yı neden sileyim? Anlamadım.

Oyununuz orijinal değil. Orijinal olması için Steam'den veya başka bir platformdan para verilerek alınması lazım. Verdiğim çözümü deneyin.

Başka oyunda hata alıyor musunuz?

Hayır sadece ETS 2'de hata alıyorum.

Oyununuz orijinal değil. Orijinal olması için Steam'den veya başka bir platformdan para verilerek alınması lazım. Verdiğim çözümü deneyin.

Eskiden böyle bir hata almıyordum ilk defa karşıma çıktı önceden de Google'dan bir siteden indirmiştim.

OneDrive oyunlarda sorun cıkarabiliyor çünkü. Silin çözülmezse tekrar rapor paylaşın.

OneDrive ne alaka?

OneDrive oyunlarda sorun cıkarabiliyor çünkü. Silin çözülmezse tekrar rapor paylaşın.

Tamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı