B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 14 Haziran 2020 #1 ETS 2'de 1.37 ve 1.36 sürümünü yükledim, ama ikisinde de 0x7 hatasını alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2020
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 14 Haziran 2020 #21 Evet OneDrive içerisindeki her şey silinecek. Artı 0 Eksi
KS KS B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 14 Haziran 2020 #22 marcel'o dedi: Evet OneDrive içerisindeki her şey silinecek. Genişletmek için tıkla... Tamam. #Burhan# dedi: OneDrive ne alaka? Tamam. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve ETS 2'de gitti. marcel'o dedi: Evet OneDrive içerisindeki her şey silinecek. Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayarı sıfırlamam gerek Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Evet OneDrive içerisindeki her şey silinecek. Genişletmek için tıkla... Tamam. #Burhan# dedi: OneDrive ne alaka? Tamam. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve ETS 2'de gitti. marcel'o dedi: Evet OneDrive içerisindeki her şey silinecek. Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayarı sıfırlamam gerek
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 14 Haziran 2020 #23 ETS2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 14 Haziran 2020 #24 marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ETS 2 oyunlar dosyasındaydı OneDrive her şeyi yedeklediği için oyunlar dosyasına giremiyorum. marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir oyun için neler yaptım öff. marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Neyse ben sıfırlamaya başlıyorum? #Burhan# dedi: ETS 2 oyunlar dosyasındaydı OneDrive her şeyi yedeklediği için oyunlar dosyasına giremiyorum. Bir oyun için neler yaptım öff. Neyse ben sıfırlamaya başlıyorum? Genişletmek için tıkla... Başladım OneDrive gelir değil mi? marcel'o dedi: Orijinal bir oyunda 0xc07b hatası alıyor musunuz? DLL hatası yok çünkü bu raporda. OneDrive'ı silip deneyin ama. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardeş biraz uğraştım ama yaptım Son düzenleme: 17 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ETS 2 oyunlar dosyasındaydı OneDrive her şeyi yedeklediği için oyunlar dosyasına giremiyorum. marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir oyun için neler yaptım öff. marcel'o dedi: ETS 2 niye gitsin, OneDrive içerisindeki dosyaları silince? Oyunun kurulu oldugu konumu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Neyse ben sıfırlamaya başlıyorum? #Burhan# dedi: ETS 2 oyunlar dosyasındaydı OneDrive her şeyi yedeklediği için oyunlar dosyasına giremiyorum. Bir oyun için neler yaptım öff. Neyse ben sıfırlamaya başlıyorum? Genişletmek için tıkla... Başladım OneDrive gelir değil mi? marcel'o dedi: Orijinal bir oyunda 0xc07b hatası alıyor musunuz? DLL hatası yok çünkü bu raporda. OneDrive'ı silip deneyin ama. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardeş biraz uğraştım ama yaptım